Secondary Adv

Njoftim per inxhinieret dhe operatoret e sektorit te ndertimit

Share on Google+

Gjeneroni orare dhe vlerësime në TeamSystem CPM nga modelet e modelimit 3D që ndodhen në cloud, pa gabime. Menaxhimi dhe planifikimi i projektit tuaj të ndërtimit në kohë dhe përmes burimeve me WBS (Struktura e Ndarjes së Punës), Gantt Diagram dhe pamjes virtuale të modelit të ndërtesës.

 

Pjesëmarrja është e hapur për të gjithë dhe pa pagesë, kërkohet regjistrimi. Regjistrohu tani!
14.30/15.30 CET – Central Europe Time

Apliko tani duke klikuar ketu

 


Më të lexuarat