Secondary Adv

Zbardhet regjistri i mjeteve aktive: Ja qytetet qe kane me shume makina

Në mbarë vendin, në regjistrin e mjeteve aktive të Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimit të Transportit Rrugor janë 648 mijë e 343 mjete aktive të regjistruara.

 

Referuar të dhënave të DPSHTRR-së, të përpunuara nga SCAN, rezulton se në vend të parë për numrin e mjeteve aktive janë Tirana dhe Durrësi, që janë edhe qytetet më të mëdha. Ndërkohë, në fund të listës është Saranda me 13 mijë e 901 mjete aktive. Ndërkohë, në regjistrin e DPSHTRR-së së Laçit ka më shumë mjete aktive se në atë të Vlorës, Beratit apo Gjirokastrës. Ndërsa në regjistrin e DPSHTRR-së së Shkodrës ka më shumë se në atë të Elbasanit e Korçës. Në total në mbarë vendin janë 13 drejtori të Shërbimeve të Transportit Rrugor që përfshijnë sipas ndarjes disa qytete bashkë./Burimi: Scan


Më të lexuarat