Secondary Adv

Panairi Nderkombetar i Tiranes 24-28 Nentor 2016

Share on Google+

Në datat 24-28 nëntor 2016 zhvillohet edicioni i 23-të i Panairit Ndërkombëtar të Tiranës, në Pallatin e Kongreseve.


Panairi 22 Ndërkombëtar i Tiranës priti 280 ekspozues, nga të cilët, 95% ishin ekspozues të drejtpërdrejtë, ndërsa pjesa tjetër ishin përfaqësues të markave të ndryshme ose ekspozues e tërthortë, që vijnë nga mbi 21 vende të botës.

 

Aty morrën pjesë mbi 20.000 vizitorë, pavarësisht kontraksioneve (recesionit) të shkaktuara nga fatkeqësitë natyrore, të cilat nuk e kanë lënë publikun shqiptar dhe atë të rajonit indiferent.

 

Në panair ishin regjistruar mbi 7,000 tregëtarë me interesa të veçanta për kompanitë pjesëmarrëse.Edicioni i ardhshëm (23) i Panairit Ndërkombëtar të Tiranës, do t’i nënshtrohet një analize të ISF-së (Institute of Trade Show Statistics), nën Udhëzimet e  Udhëzimet e UFI, Shoqatës Globale të Industrisë së Panaireve.

Tel: 00355 4 2274210;  2274209;  2274212
E-mail: info@klikekspogroup.com
Web: www.klikekspogroup.com


Më të lexuarat