Secondary Adv

Panairi per ndertimin dhe energjitiken nga data 7-9 prill 2017

Share on Google+

Në “Pallatin e Kongreseve”, Tiranë do të zhvillohet Panairi NDËRTIME KLIMATHERMIKA nga data 7-9 prill 2017.

 

Këtë vit për herë të parë do të mirëpresim edhe kompaninë ENVIROTEC për teknologjinë ujore dhe ambientin.Në panair do të prezantohen termoizolime, materiale ndërtimi, bojra, korniza portash e dritaresh, ashensorë etj, si edhe gama e produkteve për sistemet e ngrohjes dhe ftohjes.Ky është panairi i vetëm më ekspozues dhe me vizitorë nga të paktën 5 vende të ndryshme të botës. Shitjet e shumta dhe marrëveshjet tregtare që realizohen për çdo vit konfirmojnë se panairi NDËRTIME KLIMATHERMIKA përbën çdo vit ngjarjen më të madhe ekspozuese dhe tregtare në qytetin e Tiranës.


Website: www.panairindertime.al ; www.klimathermika.al ; Tel:  0698718426


Më të lexuarat