Secondary Adv

Inovacioni ne projektim per zhvillimin e infrastrukturave te qendrueshme, 10-11- Maj 2017, Tirane

Share on Google+


 

ICE - Agjencia, Seksioni për Promovimin e Shkëmbimeve Tregtare i Ambasadës Italiane, në bashkëpunim me OICE (Shoqata italiane e studiove të inxhinerise, akitektures dhe konsulencës tekniko-ekonomike), organizon në Tiranë, më 10 dhe 11 maj 2017, takime biznesi b2b mbi mundësitë e bashkëpunimit me kompanitë italiane në sektorët e mëposhtëm:

-      infrastruktura rrugore, hekurudhore, sociale, detare dhe ura
-      mjedisi, trajtimi i ujrave dhe impiantet
-      arkitektura, planifikimi urban dhe restaurimi
-      shërbime inxhinierike për efiçencën energjetike dhe energjitë e rinovueshme
-      inxhinieria sizmike
-      plant ingineering, fire prevention.

Ditën e mërkurë 10 maj në Universitetin Politeknik të Tiranës nga ora 09:00 deri në orën 12:30 do të zhvillohet seksioni teknik i Forumit të Biznesit "Inovacioni në projektim për zhvillimin e infrastrukturave të qëndrueshme".

Do të vijojnë si më poshtë takimet e biznesit b2b me përfaqësuesit e shoqërive italiane:

- e mërkurë 10 maj 2017 (nga ora 14:00 deri në orën 19:00)
- e enjte 11 maj 2017 (nga ora 10:30 deri në orën 14:00).

Për konfirmimin e pjesëmarrjes në takimet e biznesit b2b, jeni të ftuar të përzgjidhni kompanitë italiane me interes për ju dhe të regjistroheni në link-un e mëposhtëm KLIKO KETU

Për të parë kompanitë pjesëmarresë KLIKO KETU

Kontakte

Adresa: Pallati i Kulturës, (K.II), Sheshi Skenderbej - Tirana
Email:  tirana@ice.it
Tel:
+355 4 2251051/36
Fax: +355 4 2251034
Web:
www.ice.gov.it


Më të lexuarat