Secondary Adv

HoReCa Fair 09-11 Mars 2018

Share on Google+

HoReCa® Fair Albania tashmë është kthyer në tradite. Pregatitjet për edicionin e pestë vazhdojnë me ritme intensive nga stafi ynë. Edicioni i 5të do të zhvillohet në datat 09-11 Mars 2018 në qëndrën më të njohur për zhvillimin e panaireve ne vënd, Pallati i Kongreseve.

 

Parashikojmë që të kemi mbi 110 kompani pjesemarrëse në HoReCa® 2018, afro 40% e të cilëve ekspozues ndërkombëtarë. Në vetëm katër edicione të kaluara, HoReCa® është kthyer në liderin absolut për ekspozimin e kompanive të këtij segmenti në vënd, një vënd për takime eskluzive midis kompanive prodhuese apo shërbyese dhe klienteve më të mirë, qofshin grosistë apo klientë final. Në HoReCa®, kompanitë krijuan sinergji të reja, më shumë se kliente, krijuan nje të ardhme ndryshe.

Në 2018, panairit HoReCa® i bashkëngjitet PackTechExpo®, një event i përmasave ndërkombëtare me atraktivitet të lartë i cili do të ndikojë pozitivisht në rritjen e verave të pjesëmarrjes në HoReCa® 2018. Falë fushatës promocionale që Event Market shpk ka pregatitur për HoReCa® dhe PackTechExpo®, mijëra vizitorë profesionistë nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi, do të na vizitojnë, duke e kthyer Tiranën në datat 09-11 Mars 2018, në kryeqytetin e pritjes së profesionisteve.


Kontakt:

Event Market shpk
Adresa: Rr. Barrikadave,Qend. Treg. 17 Nentori,Tirane – Shqiperi

Email: info@horeca.al
Tel: +355 44 523086

Email: strazimiri@horeca.al
Tel: +355 69 40 28858

Email: fdajca@horeca.al
Tel: +355 67 45 00000


Më të lexuarat