Secondary Adv

Kead-Workshop - 23 Maj 2018

Share on Google+

 

Me kënaqësi ju kujtojmë se në datë 23 Maj do të zhvillohet "Kead-Workshop".

 

-Aktivitetet qe ju mirëpresin janë:
Prezantim dhe Trajnim nga stafi i Kompanisë të mirënjohur Gjermane Collomix. Prezantimet e dedikuara do të zhvillohen në orën 09.00-10.00 dhe 12.00-13.00. Ndërsa gjatë gjithë pjesës tjetër të ditës stafi do të jetë në dispozicion për çdo pyetje që mund të keni si dhe demonstrimet e produkteve.

-Prezantimi i Katalogut Kead 2018-2019
-Oferta të ndryshme Promocionale për një gamë të gjerë produktesh
-Kokteil
-Vendi i Aktivitetit:
Dyqani tek Kthesa e Kamzes


Më të lexuarat