Secondary Adv

Panairi Nderkombetar i Tiranes 2018

Share on Google+

Ju mirëpresim në Panairin Ndërkombëtar më të madh në Shqipëri të organizuar përvit që prej 1994 nga Klik – Ekspo Group Albania.

 

Panairi Nderkombetar i Tiranes 2018, me pjesëmarrjen e kompanive më të spikatura në Shqipëri e nga bota, në sektorin industrisë së rënde e të lehtë, industrinë tekstile, fasone, dhe sektorin e shërbimeve e komunikimit, ky event krijon mundësinë e artë për çdo biznes për të promovuar markën përmes shërbimeve ose produkteve të tyre para një publiku jo vetëm kombëtar.

 

Dita / Ora: 21 (E mërkurë) 17:30 - 24 (E shtunë) 21:00

Vendi: Pallati i Kongreseve, Pallati i Kongreseve, Tirane

Tel: +35 542274209 +35 542274210


Më të lexuarat