Secondary Adv

Si te rinovoni kuzhinen me trendet e 2019

Share on Google+

Siç mund ta imagjinoni idetë e rimodelimit të kuzhinës mund të jenë konfuze, pasi nuk dini se nga ku të filloni, dhe me çfarë ti zëvendësoni orenditë ekzistuese.   

 

Pra, para se të vendosni për planifikimin e fazave fillestare të rinovimit të plotë të kuzhinës, është e domosdoshme të dini saktësisht se nga ku duhet të filloni dhe sa do të jetë buxheti me të cilin duhet të punoni. Për të filluar, pyesni veten se cilat janë qëllimet tuaja, çfarë mungon nga dizajni juaj aktual i kuzhinës dhe çfarë doni tëhiqni nga ai ekzistues? Për të ju ardhur në ndihmëpër një rimodelim sa më të suksesshëm të kuzhinës tuaj, ne kemi përpiluar gjithçka që ju duhet të dini rreth trendeve më të fundit të arredimit dhe atyre që do të mbizotërojnë në 2019. Nëse jeni duke planifikuar një rimodelim të plotë të kuzhinës ose jeni thjesht në vëzhgim për pajisje të reja të përditësuara ose keni nevojë për frymëzim për rimodelimin e kuzhinës tuaj të ëndrrave, ky artikull do tju ndihmojë me ide të cilat mund ti përvetësoni dhe ti bëni pjesë të kuzhinës tuaj për të marrë ndjesitë e para të arredimit për 2019.  

 

  

Përdorni granitin  

 

Jo më kuzhina ku mbizotëron e bardha

 

Zgjidhni një ton më modern  

 

Gjithçka të jetë pa shkëlqim 

 

Kuzhinat e errëta  

 

Pllaka me motive Spanjolle dhe Marokene

 

Përzjeni por edhe kombinoni 

  

  

Përfshini pajisje moderne 

  

Lavamanë unikë

  

  

Kabinete ose bufe me dy tone ngjyrash 

  

Vendosni ndriçues të varur që bien në sy 

  


Më të lexuarat