Secondary Adv

Ide te oxhaqeve ne stilin minimalist

Share on Google+

Nëse jeni duke kërkuar për një oxhak që të përputhet me vizionin tuaj të dizajnit, atëherë hidhini një sy këtyre oxhaqeve të stilit minimalist sepse janë për të mos u humbur.  

 

Ekziston një gamë e gjerë e modeleve të oxhaqeve nga më të ndryshmet, por ato të stilit minimalit janë realisht të veçanta. Nuk zënë shumë hapësirë, kanë një dizajn elegant por edhe modern në të njëjtën kohë, si dhe shkojnë në mënyrë perfekte me arredimin tuaj. Oxhaqet përveç se janë një mundësi e përkryer për tu ngrohur gjatë stinës së ftohtë të dimrit, ato edhe janë një kombinim i shkëlqyer dhe element shtesë të arredimit të çdo shtëpie. Kryesisht të përdorur në dhomën e ndenjes por edhe në atë të gjumit, më poshtë gjenden disa prej oxhaqeve të stilit minimalist për të ju frymëzuar sado pak në zgjedhjet tuaja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Më të lexuarat