Secondary Adv

Si ta bejme shtepine te duket me e madhe

Share on Google+

Nëse zotëroni një hapësirë të vogël, dhe kjo jua bën të vështirë arredimin, ne kemi disa këshilla se si ta bëni shtëpinë tuaj të duket më e madhe.  

 

Në këtë post do të gjeni disa këshilla shumë të vlefshme të cilat do të ju orientojnë por edhe do të ju japin ide se cilat mund të jenë mënyrat më të mira që ju mund ta bëni shtëpinë tuaj të duket më e madhe. Këto ide mund të tingëllojnë si të thjeshta dhe të lehta për t'u zbatuar, por nëse zbatohen me përpikmëri ato mund të jenë edhe mjaft efektive. Megjithatë, nuk ka dyshim se këto hapa kanë rezultuar të dobishme për të gjithë ata që i kanë bërë pjesë të arredimit të tyre.  

 

Përdorni pasqyra dhe drita 

 

Përzgjidhni ngjyra neutrale 

Krijoni hapesira të dobishme 

Mundohuni të përfshini ngjyra të njëjta në të gjithë arredimin 

Vendosni me patjetër tapete me ngjyra 

Shikojini si mundësi orenditë multifunksionale


Më të lexuarat