Secondary Adv

Elementet me te rendesishem te dekorit per 2019

Share on Google+

Kur arredojmë një dhomë gjithnjë duam të sigurohemi se kemi përfshirë elementët më bazikë dhe esencialë për dekorin të cilat janë një domosdoshmëri për çdo ambjent. 

 

Elementë të tillë fillojnë nga mobiljet, si kolltukët dhe tavolina, e deri tek tekstilet si tapeti dhe perdet, dhe elementë të tjerë më të vegjël si lulet apo edhe qirinjtë aromatizues. Elementët e dekorit janë të pafundme, gjithashtu edhe ngjyrat apo lloji i tyre, por janë vetëm disa të tillë që janë një domosdoshmëri në çdo shtëpi. Elementët e dekorit janë të nevojshëm sepse në një farë mënyre janë ato të cilat e personalizojnë arredimin tuaj, duke shtuar pak nga vetja juaj në këto elementë të vegjël por kaq të rëndësishëm. Më poshtë do të gjeni gjashtë elementë dekori, të përzgjedhur si ato më me rëndësi për çdo ambjent të shtëpisë tuaj. 

 

  

 

 

 

 

 


Më të lexuarat