Secondary Adv

Trendet mahnitese te tapeteve kete vit

Share on Google+

Përdorimi i tapetit i shton karakter ambjentit tuaj, është një element i përkryer i dekorit dhe padyshim që ju ndihmon të qëndroni ngrohtë teksa ecni nëpër shtëpi. 

 

Tapet të cilat kanë përmasa të mëdha nga njëri cep i dhomës në cepin tjetër i përkasin të shkuarës. Gjithashtu edhe tapetet në një ngjyrë standarde, të cilët qëndrojnë në modë vetëm për disa vite, fatmirësisht janë edhe ato pjesë e së shkuarës. Tapetet dhe rrugicat janë shndërruar kohët e fundit në një element esencial të dizajnit, teksa nuancat e mbyllura janë duke u përdorur gjerësisht, përkrah trendit të tapeteve artizanale. Në mënyrë që të mund të ju inspirojmë dhe të ju ndihmojmë sadopak në rimodelimin e shtëpisë tuaj, ne ju sjellim disa prej trendeve të tapeteve për vitin 2019, të cilat patjetër do të mbizotërojnë gjatë për shkak të dizajnit të veçantë të tyre.   

 

 

 

 

  

 

 


Më të lexuarat