Secondary Adv

Letra muri ne stilin retro, ideja perfekte per ambjentet tuaja

Share on Google+

Letrat e murit të stilit Retro vijojnë ende të jenë një trend i padepërtueshëm, teksa vihet re se gjejnë përdorim në çdo arredim bashkëkohor. 

 

Për 15 vjet ata kanë qenë në modë, dhe popullariteti i tyre nuk po zhduket, pavarësisht nëse bëhet fjalë për modele orientale me lule, me shirita ose me ngjyra dhe dizenjo të rënduara. Përkundër faktit se ato shpesh janë të mbingarkuara dhe ofrojnë shpesh dizajne të theksuara, letrat e murit Retro janë një goditje absolute që mund të shihet në shumë shtëpi moderne dhe bashkëkohore. Në të kaluarën, të gjitha muret në dhomë ishin të mbuluara me sfonde, ndërsa sot është reduktuar vetëm në një mur apo pjesë të tij. Për shkak të modeleve dhe ngjyrave të tyre të theksuara, letrat e murit retro janë ndonjëherë të mjaftueshme për të dekoruar muret e ambjenteve tona të brendshme. 

 

Vetëm dy metra katrorë letër muri me një model oriental, me lule ose me shirita do ta bëjë dhomën të duket krejtësisht e re. Dhe mos harroni, sfondi, në aspektin e stilit tuaj, përcakton çdo hapësirë. Dizajnerët e brendshëm ju këshillojnë që të kujdeseni për ngjyrat dhe mos engarkoni me modele, kështu që ato nuk do të dominojnë të gjithë hapësirën tuaj. Përndryshe, ju do ta bëni dhomën të mbingarkuar me modele, ose shumë të errët, nëse përdorni tone të errëta. Disa shembuj dhe ide të letrave të murit të stilit retro që janë trend këtë vit i gjeni më poshtë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikoni ketu per te shikuar kompanite qe ofrojne letra murale: Kliko ketu


Më të lexuarat