Secondary Adv

Panairi Nderkombetar i Mobilierise SHQIPERIA 2019 - 15, 16, 17 Mars

Share on Google+

Ju njoftojmë se për të 16-in vit, në Pallatin e Kongreseve në Tiranë, Albexpo Group në bashkëpunim me Shoqatën e Mobilierëve Prodhues të Shqipërisë ( AWPA) organizojnë panairin e përvitshëm të mobilierisë Shqipëria 2019, i cili është programuar në kalendarin zyrtar të organizimit të panaireve.

Data e aktivitetit: nga 14/03/2019 deri në 17/03/2019

 

Organizator:        Albexpo Group

 

Vëndi:                 Pallati i Kongreseve, Tiranë ( në Qendrën e Kryeqytetit)

 

Tema:                   Prezantimi i Prodhimeve të Mobilieve nga Kompani Vëndase e të Huaja

 

Bashkëpunëtorë:  Shoqata e Mobilierëve Prodhues të Shqipërisë , Shoqata e Përpunuesve të Drurit

 

të Kosovës (SHPDK), Shoqatat si motra dhe Dhomat e Tregtisë të Rajonit.

 

 

 

Panairi i Mobilerisë

 

Panairi i Mobilerisë ka filluar me edicionin e parë në vitin 2004. Në harkun kohor 1995 – 2003, sektori i mobilierisë, pergjithësisht tregtar ka ekspozuar në panairet e përgjithshme, por me kalimin e viteve, kompanitë shqiptare e vlerësuan pjesmarrjen në panaire, si pjesë shumë të rëndësishme të marketingut, e për rrjedhojë me shtimin e  kërkesave për pjesemarrje, u kalua në një panair të profilizuar vetëm për mobilierinë. Në vijueshmërinë e viteve, ky panair ka patur sukses, si në rritjen e numerit të ekspozuesve me perqasje të lamive të ndryshme të këtij sektori, kryesisht atij prodhues vendor e jo vendor, ashtu dhe në rritjen e të interesuarve si vizitorë nga vendi dhe rajoni. Këta mysafir kanë qënë përgjithësisht tregtarë të shumicës, studjo dizajni, arkitekt, ndërtues, hoteljer, administrator të ndryshëm në fushën e ekonomisë, sportit, kulturës, arsimit, turizmit, artit e të tjerë, gjithashtu dhe konsumatorë direkt. Edicioni i 16-të, edhe këtë vit sillet nga një bashkëorganizim i Albexpo Group – shoqëri e specializuar në fushën e oraganizimit dhe realizimit të ekspo – panaireve  dhe  Shoqatës së Prodhuesve të Mobilierisë të Shqipërisë – SHPMSH,  e lindur dhe e themeluar në vitin 2011, po në këtë panair.

 

 

 

Përshkrimi i pjesëmarrësve

 

Organizatorët do të marrin për bazë disa kritere për përcaktimin e ekspozuesve në Panair. Pjesëmarrësi që perfiton lehtësira nga organizatori duhet të plotësojë këto kritere:

 

 1. Të jetë kompani e regjistruar legale ose me përfaqesues legal në Shqipëri
 2. Kompania e huaj do ti nështrohet ligjit doganor të Republikës së Shqipërisë .

 

 

 

Profili i pjesëmarrësve:

 

 

 1. Mobilieri për Shtëpinë:
 2. Mobilieri për paradhomën
 3. Mobilieri për sallonin
 4. Mobilieri për kuzhinën
 5. Mobilieri për dhoma gjumi
 6. Mobilieri për dhoma fëmijësh
 7. Mobilieri për banjot
 8. Mobilieri për Zyra
 9. Mobilie zyre
 10. Pajisje zyre
 11. Mobilieri për Hapsira Publike
 12. Mobilieri për Hotele
 13. Mobilieri për Bar – Kafe
 14. Mobilieri për Restorante
 15. Mobilieri për Kopshtet
 16. Dekoracion për Kopshtet
 17. Makineritë dhe Mjetet
 18. Makineritë e rënda të përpunimit të drurit dhe derivateve të tij
 19. Mjetet e përpunimit të drurit dhe derivateve të tij
 20. Lëndë të Para
 21. Paisje Shtesë
 22. Aksesor
 23. Paisje Ndricimi
 24. Elektoshtëpiake

 

 

 

Pritshmëritë e pjesëmarrësve në Panairin Shqipëria 2019

 

 1. Rritja e njohurive teknike të kompanive nga eksperiencat e njëri – tjetrit, si dhe nga prania e teknologjisë së lartë.
 2. Zhvillimi i produkteve te reja në inovacion, dizajn dhe shumllojshmëri
 3. Krijimi i kontakteve të reja me blerës potencial.
 4. Mundësia e prezantimit të produkteve vendore tek kompanitë mysafire ndërkombëtare
 5. Realizimi i kontratave.

 

 

 

AFATI FUNDIT PER APLIKIM : 31 JANAR 2019

 

Për më shumë kontaktoni në e-mail :

 

info@albexpo.com,   ose ne telefonat :

 

+355692099997 ( komunikimi në shqip)

 

+35569 84 07163,  +35569 73 65065  (komunikim ne anglisht,italisht,gjermanisht)


Më të lexuarat