Secondary Adv

Flini mire, jetoni gjate me dysheket nga Flex Austria

Share on Google+

Flexaustria është një ndër kompanitë bashkëkohore me një experiencë mbi 10 vjecare në fushën e dyshekëve, dhomave të gjumit dhe aksesorëve të saj. Përsa i përket dyshekëve principi ynë është se ofrojmë:

-    Dyshekë Latex 100% natyrorë, antialergjikë dhe antibakterialë.
-    Dyshekë shauma dhe memory.

Puna me kompani të mëdha austriake si “Sembella” i ka dhënë shumë prioritet kompanisë tonë, sepse të gjithë dysheket janë me këllëf të heqshëm dhe që mund të lahen në lavatrice, kanë zona të diferencuara të kolonës vertebrale e për më tepër të gjithë janë antialergjikë dhe antibakterialë dhe kanë sistemin e transpirimit të ajrit.

 

Ja këshilla për zgjedhjen e dyshekut:

Dysheku është themelor për një gjumë të mirë, prandaj është e rëndësishme që ai t’ju ofrojë mbështetjen dhe rehatinë e nevojshme. Shikoni listën më poshtë dhe do të merrni informacionet e duhura:

-    Madhësia. Dysheku duhet të jetë së paku 10 cm më i gjatë se gjatësia juaj dhe mundësisht sa më i gjerë.
-    Dëshironi dyshek vetëm për ju apo edhe për partnerin tuaj? Atëherë që të dy duhet të provoni dyshekun. Nëse keni peshë dhe gjatësi të ndryshme, ju duhet të keni dy dyshekë të ndryshëm.

-    Vuani nga alergjia? Atëherë dysheku I CERTEFIKUAR KUNDER ALERGJISE është zgjidhja më e mirë për ju.
-    Lagështia. A djersiteni gjatë natës? Për të shmangur lagien e dyshekut nga djersa, një shilte dysheku apo një shtresë mbrojtëse është zgjidhje e duhur.
-    Flini shpesh me fëmijë në shtrat? Është ide e mirë të zgjidhni një dyshek të gjerë.
-    A lexoni në shtrat? Një bazë shtrati me mundësi rregullimi të lartësisë është zgjidhje ideale për ju.
Testoje butësinë/fortësinë e dyshekut. Para se të blini dyshekë në FLEX AUSTRIA testoni ata. Pa nguti zhvishuni, zbathuni dhe shtrihuni në pozitë të njëjtë si në shtratin tuaj në shtëpi.
-    Shtrihuni në shpinë. A keni mbështetje në mjedis? Dysheku duhet të përputhet me çdo pjesë të kurrizit. Nëse ndjeni zbrazëti në mes të dyshekut dhe kurrizit tuaj, dysheku është shumë i fortë.
-    Shtrihuni anash. A vendosen shpatulla dhe kofsha mirë në dyshek? Beli duhet të mbështetet në mënyrën që shpina të jetë në pozitë horizontale.
-    Ndërroni anën. A mund ta bëni këtë me lehtësi? Nëse jo, dysheku është shumë i butë. Ja disa nga modelet tona të dyshekëve të cilët do të përmbushin nevojat tuaja dhe do t`ju përshtaten më së miri.

 

Dyshek RELAX

 

 

Dyshek Silver

 

Dyshek Beautyrest

 

Dysheku GOLD

 

Na kontaktoni:

Cel:+355 68 60 60 232

Tel:+355 4 22 33 430

E-mail: shaga@shaga.com.al

Web: www.flexaustria.al


Më të lexuarat