Secondary Adv

Ejani ne Teoren: Sezon ofertash me Eglo nga data 08 deri me 19 Prill

Share on Google+

Mbi 40 modele ndriçuesish të katalogut 2018 - 2019, vijnë me super ofertë nga Eglo me çmime që nuk përsëriten më! Ndricues për të gjitha ambientet e jashtme dhe të brendshme. Te gjithë ndriçuesit Eglo janë Led dhe kursejnë mbi 80% te energjisë elektrike, garanci deri në 5 vjet.

Eglo my light, my style
Oferta është e vlefshme në të gjitha showroom-et Teoren dhe Eglo:

Tiranë:
Rruga e Kavajës, kompleksi Park Construction (ish parku i autobuseve)


Prestige Home:
Autostrada Tr - Dr, Kilometri 12, qendra "Prestige Home"


Teoren Qëndror:
Autostrada Dr - Tr, kilometri 15, mes Sukthit dhe Maminasit


Durrës:
Lagjia 4, Rruga Enver Zazani (tek ish valuta përballë bustit të Azem Hajdarit)
Shërbimi i Klientit: +355 (0) 67 40 40 500
Ju mirëpresim!


Më të lexuarat