Secondary Adv

Kurseni cdo dite me Teoren!

Share on Google+

Super Ofertë!

Panel diellor 200 litra me dy pasqyra nga 1000 euro bëhet 788 euro + Dhuratë, një sistem trajtimi për ujin e pijshëm, Ecosoft Standard.

 

Instalimi Falas! - Transporti Falas!

Paneli diellor, ju kursen çdo ditë, deri në 60% të energjisë elektrike dhe ka 5 vite garanci. Ecosoft Standard, ju kursen çdo ditë të gjitha paratë që do të shpenzonit për blerjen e ujit për të pirë, gatuar dhe larë enët. ,Garancia e sistemit është e përjetshme. Kurse çdo ditë, me Teoren!

 

Teoren & Eglo Tirane: Rruga e Kavajes, Kompleksi "Park Construction"

Teoren Qendror: Autostrada Dr-Tr, Kilometri 15, mes Sukthit dhe Maminas.

Teoren & Eglo Durres: Adresa: Lagja 4, Rruga Enver Zazani (tek valuta perballe bustit te Azem Hajdarit)

Shërbimi i Klientit Teoren: +355 (0) 67 40 40 500


Më të lexuarat