Secondary Adv

Llambadaret e bardhe ne dhomen e ndenjes, ja disa modele qe sjell Gekas Light

Share on Google+

Gekas Light dhe Sylcom i bashkon përkushtimi dhe vëmendja e veçantë që i kushtohet dizajnit dhe stilit klasik që gjithnjë gjen arsye të reja për frymëzim. 

 

Ndricimi është pjesë e rëndësishme dhe e vështirë për t`u realizuar në cdo ambjent, por akoma më e vështirë mbetet zgjedhja e modeleve dhe e kombinacioneve. Ndaj ju ftojmë në Gekas Light t`jua lehtësojmë peshën duke ju prezantuar shandanët e Sylcom. Ndodh shpesh që të përdorim ngjyrën e bardhë për të dekoruar shtëpitë tona në bojrat e murit dhe zbukurime të tjera, por kur vjen puna te mobiljet, e bardha menjëherë bie në planin e fundit. Ka shumë arsye për këtë. Para së gjithash, njerëzit që kanë një shtëpi me mure të bardha në brendësinë e tyre mendojnë se duke shtuar edhe mobiljet e bardha, një kombinim i tillë mund të krijojë monotoni dhe ambjent të bezdisshëm. Pastaj, shumë prej nesh besojnë se ngjyra e bardhë është shumë e vështirë për t`u ruajtur dhe pastruar.

Sidoqoftë, për ata që janë të gatshëm të shpërfillin të gjitha mendimet negative të ngjyrës së bardhë, do të kenë mundësinë që të përfshihen në këtë artikull i cili ju njeh kreativisht me zgjidhje moderne dhe bashkëkohore ndricuesish në dhomën e ngrënies.  Tavolinat e bardha në dhomën ngrënies kanë qenë në trend që nga vitet 1960, por llambat e bardha janë shumë më pak të përdorura në këtë zonë. Ne ju garantojmë se pjesët e bardha të ndriçimit janë pajisje që kanë një ndikim të fortë në dhomën tuaj të më të dashur.

Sidomos nëse është një model që përshtatet me ambjentin e dhomës ose qëndron në lidhje me pjesën tjetër, llambadari i bardhë në dhomën e ngrënies mund të përshtatet me shumë stile dhe drejtime. Ne ju japim disa shembuj frymëzimi.

Llambadarë të stilit, klasik, neoklasik, antik ngjyrë i bardhë në dhomat e ngrënies së vakteve tuaja mund të marrë shprehi të madhe, kështu që me këtë rast mund të zgjidhni një model me shumë detaje të shkëlqyera, pasi secili do të japë tjetër impakt në ambjent me shkëlqimin e tyre.

 

Cel:+355 69 87 24 745

E-mail: info@gekas.al

Web: gekas.al


Më të lexuarat