Secondary Adv

Trendet e arredimit te brendshem ne 2020

Share on Google+

Duke qenë se 2019 është gati në gjysmën e saj, jemi kuriozë se çfarë do na sjellë pjesa e mbetur e vitit si dhe 2020 për sa i përket trendeve të arredimit. 

 

Ajo çfarë kryesisht vihet re prej vitesh për sa i përket arredimit dhe stileve të tij, është që gjithnjë kthehemi në të shkuarën qpftë edhe me elementë dhe detaje të vogla në dizajn apo ngjyra. E njëjta gjë pritet të ndodhë edhe në 2020, elementë apo detaje të stileve të arredimit të këtij viti mendohet se do të vijojnë edhe vitin e ardhshëm. Ngjyrat e theksuara, mobiljet e harkuara si dhe stili minimalist dhe ai modern në mobilje, por pa lënë pa përmendur edhe materialet që do i shoqërojnë ato, pritet të përbëjnë trendet e arredimit në 2020.  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 Më të lexuarat