Secondary Adv

10 trendet e arredimit per veren e 2019

Share on Google+

Nëse po mendoni të bëni një ndryshim në arredimin e shtëpisë tuaj këtë verë, atëherë kini parasysh se tendenca është për qëndrueshmëri dhe materiale natyrale.   

 

Natyrisht, ka disa ngjyra të bukura të mrekullueshme për të përqafuar gjithashtu, por kur bëhet fjalë për dekorimin e shtëpisë, theksi është në zgjedhjen e dizajneve që janë klasike dhe më të gjata, në vend të një stili apo mobilimi me të cilin do të lodheshit shpejt. 

 

Pra mbani parasysh se duhet të shkoni drejt atyre zgjedhjeve të cilat do të ju lejojnë të merrni kohë deri në arredimin tjetër të shtëpisë tuaj. Trendet kryesisht janë ngjyrat, të forta por edhe të ngrohta dhe të buta njëkohësisht, si dhe moblijet klasike por dhe moderne. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Më të lexuarat