Secondary Adv

10 projektet me mahnitese te hoteleve luksoze

Share on Google+

Hotelet luksoze janë gjithmonë e më shumë fokus i vendeve më të zhvilluara në botë, në përpjekje për të ofruar eksperiencën më të mirë të shërbimit.  

 

Ndërtesa të larta, struktura të mëdha dhe hapësira luksoze akomoduese, janë këto disa prej karakteristikave të hoteleve të cilat pritet të hapen së shpejti. Kemi përzgjedhur 10 prej tyre, të cilat paraqesin projektet më të pabesueshme dhe strukturat më mahnitëse të hoteleve luksoze në botë. Disa prej tyre janë drejt përfundimit e disa të tjera kanë mbetur ende në fazën e projektit, por të 10-ta janë një mrekulli e arkitekturës. 

 

1 Gangneung Resort Hotel, Korea e Jugut 

2 Shanghai Shimao Wonderland, Shangai 

3 Lofoten Opera Hotel, Norvegji 

4 City of Dreams Hotel Tower, Macau 

5 The Royal Atlantis, Dubai 

6 Keemala Resort   

7 Poseidon Underwater Resort, Fiji 

8 Salt & Water Floating Hotels 

9 Dawang Mountain Resort, Kinë 

10 The Hotel Crescent, Azerbajxhan


Më të lexuarat