Secondary Adv

LG prezanton telefonin me ekran te dyfishte

Share on Google+

LG ka prezantuar në IFA 2019 një qasje të ndryshme për të shpalosur potencialin e një telefoni, përmes një ekrani të dyfishtë. 

 

Kompania prezantoi LG G8X ThinQ, e cila paraqet një dizajn të veçantë "Dual Screen". LG thotë se ka qenë duke punuar për këtë ide shumë kohë përpara se palosjet të bëheshin gjëja më interesante e vitit 2019. 

 

Ekrani sekondar lidhet me USB-C dhe është në të njëjtën madhësi si ekrani primar 6.4-inç, në mënyrë që ata të duken si një dyshe sa më natyrale. Mekanizmi i palosjes ose mentesha është shumë e përmirësuar dhe ofron liri të plotë përkulje 360 ​​gradë me qëndrueshmëri të mirë.  

Në pjesën e jashtme është një ekran i vogël  2.1 inç për shikimin e shpejtë të orës ose njoftimeve tuaja. Dhe e gjithë pajisja përdor më pak energji kësaj here. Ndryshe nga Samsung, LG shpreson se e gjithë kjo pasuri e ekranit do të bëjë që kjo pajisje të mund të jetë kompjuteri juaj kryesor. Dhe kur nuk ju nevojitet kjo, ju mbetet një telefon tradicional. 

 

G8X ka specifikimet e zakonshme të ruajtjes Snapdragon 855 dhe aftësi ruajtëse (128 GB) si dhe RAM (6 GB). Por ekrani i dytë është e gjithë tërheqja për të gjitha mundësitë dhe potencialet që ofron. Ju mund të bëni gjëra të ndryshme si të shikoni Netflix ose YouTube në njërin ekran ndërsa kërkoni në ueb, shkruani tekste ose krijoni email në anën tjetër. 

 

LG mendon se G8X mund të shërbejë si telefoni i fundit për drejtuesit Uber dhe Lyft që ndonjëherë kanë një qendër komande të pajisjeve të shumta rreth tyre në timon. Aplikacionet e veta të LG mund të përdorin të dy ekranet menjëherë.

Kështu që në galeri, ju mund të lëvizni nëpër figura majtas dhe t'i shihni në madhësi të plotë në të djathtë. Kur tastiera LG është e hapur, mund të fotografoni shpejt çdo gjë që është në ekranin e kundërt me një shtypje të lehtë të ekranit.


Më të lexuarat