Secondary Adv

Netflix ne veshtiresi, Apple TV platforme me e lire

Share on Google+

Apple ka hapur një luftë çmimesh me Netflix dhe platformat e tjera transmetuese pasi njoftoi shërbimin e vet të TV me pajtim mujor vetëm 4.99 paund në muaj.  

 

Shërbimi i ri Apple TV + do të nisë në 1 nëntor në 100 vende të botës, përfshirë Mbretërinë e Bashkuar. Apple konfirmoi që të dyja TV + dhe shërbimi i lojrave Arcade do të kushtonin 4,99 paund në muaj secili, në eventin e tij të shumëpritur të prezantimit të produkteve të reja të kompanisë. 

Abonimi në TV do të jetë në gjendje të ndahet midis gjashtë personave. Në krahasim, plani më i lirë i Netflix kushton 5.99 paund në muaj me një abonim premium, i cili mund të ndahet midis katër personave, duke kushtuar 11,99 paund. Pas prezantimit të TV +, aksionet në Netflix ranë 3.3 përqind ndërsa Disney, e cila do të lëshojë shërbimi transmetues Disney Plus më vonë këtë vit, ra 2.3 përqind.  

Apple gjatë muajve të fundit po gjeneron hite për shërbimin TV me trailers për disa ekskluzivë të shumëpritur. Përqëndrimi në TV dhe lojrat vjen kur Apple përpiqet të mos varet më nga shitjet e iPhone. Kjo verë shënoi herën e parë që nga 2012 që iPhone nuk përbënte 50 përqind të të ardhurave të Apple. 

 

Apple nisi ngjarjen e produktit me një vështrim në shërbimin e saj të ardhshëm të lojrave. Apple Arcade do të ekzistojë si një skedë e re në App Store, dhe pajtimtarët do të kenë qasje të pakufizuar në bibliotekën e saj, e cila do të azhornohet vazhdimisht.

Shërbimi gjithashtu do të lejojë deri në gjashtë anëtarët e familjes të hyjnë në një pajtim duke përdorur Ndarjen familjare. Apple Arcade do të jetë në dispozicion në App Store më 19 Shtator, i ndjekur nga iPadOS dhe tvOS më 30 Shtator dhe macOS Catalina në Tetor. 


Më të lexuarat