Secondary Adv

10 trendet e ngjyrave te parketit per 2019

Share on Google+

Parketet vijojnë të jenë në modë edhe për këtë vit, me ngjyrat e errëta dhe materialet prej druri të fortë të cilat kanë qënë më të pëlqyerat. 

 

Parketi është zgjedhja e pjesës më të madhe kur vjen puna tek veshja e dyshemesë. Parketet prej druri të fortë dhe lisi, me ngjyra të lehta lisho, si dhe ato të errëta dhe të shndërritshme janë disa prej modeleve mbizotëruese në 2019. Më poshtë gjenden disa prej dizajneve të cilat kanë qënë trend i këtij viti dhe do vazhdojnë të jenë deri në fund të 2019. 

 

1. Parket druri me ngjyrë të bardhë lisi 

2. Parket ngjyrë qymyrguri të errët 

3. Parket ngjyrë arre dhe lisi 

4. Parket druri të fortë të lyer në ngjyrë të shndritshme 

5. Parket druri të lyer në ngjyrë të errët   

 

6. Parket ngjyrë lisi të bardhë pa njolla 

7. Parket druri me grafiti 

8. Parket druri në ngjyrë të lehtë pa njolla 

9. Parket lisi ngjyrë kafe me njolla 

10. Parket lisi natyral me motive


Më të lexuarat