Secondary Adv

Dizajnet me inspiruese te arredimit ne vjeshte

Share on Google+

Stina e vjeshtës ka mbërritur dhe bashkë me të është e nevojshme që të bëjmë disa ndryshime në mënyrën e arredimit të shtëpisë.      

 

Vjeshta është stina e materialeve të ngrohta dhe ngjyrave të errëta, të cilat gati-gati mbizotërojnë në të gjithë elementët arredues të shtëpisë. Shpesh është e nevojshme që të kalosh nga ngjyrat e gjalla të verës dhe të përshtasim hapësirat e shtëpisë me tonet e ngrohta që stinët në vijim kërkojnë. Disa prej dizajneve më inspiruese për arredimin e ambjentit të brendshëm në këtë stinë do i gjeni më poshtë.   

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 


Më të lexuarat