Secondary Adv

Platforma robotike qe ben 300 pica ne ore

Share on Google+

Një firmë në Seattle e quajtur Picnic, ka zbuluar një platformë robotike të prodhimit të ushqimit që është në gjendje të bëjë 300 pica në orë. 

 

Një kore e zbrazët ngarkohet mbi rripin e transportuesit dhe duke përdorur vizionin e kompjuterit, pajisjet e rregullueshme, roboti shton përbërësit e dëshiruar dhe pjek pitet në mënyrë të përsosur. 

  

Prodhuesi robotik i picave u zhvillua nga Picnic, i cili harton teknologji të prodhimit të ushqimit që përfshijnë robotikën. Ne po përcaktojmë standardin e ri për përgatitjen e ushqimit dhe ofrojmë të vetmen platformë të automatizimit të picave që mbështet personalizimin në masë, tha CEO i Picnic. 

 

Platforma fillimisht do të përqendrohet në prodhimin e picave me vëllime të larta, të personalizueshme, të bëra me çdo lloj përbërës, në mënyrë të vazhdueshme dhe sekuenciale, me një shpejtësi deri në 180 18'' ose 300 12'' për orë. 

Dhe për shkak se ky robot që bën pica nuk kërkon një krah industrial të madh, punëtorët mund të punojnë së bashku me makinën pa shqetësime të sigurisë. Picnic do të ofrojë, instalojë dhe mirëmbajë sistemin dhe do të sigurojë azhurnime të platformave dhe programeve pa asnjë tarifë mujore. 

 

Kompania gjithashtu mund të sigurojë zgjidhje me porosi të programeve kompjuterike për operatorët që të integrohen me sistemet ekzistuese të pikave të shitjes dhe të porositjes. 

 

Sistemi i montimit është jashtëzakonisht fleksibël dhe aspak i lodhshëm për tu vendosur. Roboti është i sigurt për të punuar rreth e rrotull, kërkon pak hapësirë ​​për të operuar dhe vetëm trajnim minimal është i nevojshëm. 


Më të lexuarat