Secondary Adv

Kryptonite Tower, kulla me dizajn te trefishte

Share on Google+

DNA BARCELONA ARCHITECTS ka zbuluar një projekt të ri rezidencial dhe tregtar, "Kulla Kryptonite" e planifikuar për tu ndërtuar në La Calpe, Spanjë.   

 

Projekti është hartuar në një formë të rreptë gjeometrike duke përdorur vazhdimësinë e xhamit , duke mishëruar kështu elegancën dhe stilin, si dhe parimet e modernizmit.

 

Transparenca dhe shkëlqimi ndihmojnë në arritjen e dritës maksimale natyrore dhe prezantimin e banorëve me pamjet magjepsëse. Kulla Kryptonite përbëhet nga apartamente, parkim, pishina, një zonë fjetjeje dhe zona tregtare, hapësira publike dhe shesh lojërash për fëmijë. 

 

Kulla e re qëndron e gjatë 50 kate, duke respektuar kështu mjedisin dhe ndërtesat ekzistuese përreth dhe strehon efikasitet dhe fleksibilitet për përdoruesit e tij.

Projektuar në: 2017

Përfundon në: 0000 

TË DHËNAT TEKNIKE

Konceptuar si: Kompleks Rezidencial dhe Tregtar

Sipërfaqja: 4.906 m2

Ndërtimi: 18.317 m2 

Ekipi projektues: DNA BARCELONA ARCHITECTS


Më të lexuarat