Secondary Adv

Project Gem, telefoni me dizajn te pazakonte

Share on Google+

Ne kemi parë telefona me shumë forma dhe madhësi ndër vite, por duket se pajisja e ardhshme e Essential mund të shkojë në një drejtim tjetër.  

 

Bashkëthemeluesi i Android, CEO i Essential, Andy Rubin postoi fotografi të një pajisjeje të re në Twitter që është më e gjatë dhe më e hollë nga sa jeni mësuar ta shihni, duke theksuar një "UI të ri për një faktor formë rrënjësisht të ndryshëm". 

 

Imazhe dhe video të tjera që tregojnë pjesën e pasme të pajisjes ngacmojnë një material me ngjyrë të ndryshueshme, i cili ndryshon nuancat e ngjyrave në varësi të këndit. Në një botë ku ekranet e telefonit vazhdojnë të bëhen më të mëdhenj dhe më të gjerë, përfshirë ekranet e palosura dhe gjithashtu smartphonët me dy ekrane, të shkosh me një dizajn më të gjatë është padyshim një mënyrë për tu dalluar. 

Vitin e kaluar Rubin sugjeroi se një mënyrë për të zgjidhur varësinë e telefonit është duke lëvizur në një ekran relativisht të vogël të kombinuar me softuer që i përgjigjet kryesisht komandave zanore. 

 

Kompania gjithashtu ndau imazhe të pajisjes së re në Twitter, duke deklaruar se ajo përdori një ndërfaqe të re të përdoruesit për të akomoduar faktorin e tij të formës radikalisht të ndryshme. 

 

Telefoni ka një buton të madh fizik dhe një ndryshues të volumit përgjatë skajit të saj të djathtë, dhe një sensor fizik të gjurmëve të gishtërinjve nën kamerën në panelin e saj të pasëm.  

Sipas një raporti smartphoni i ri Essential Project GEM mund të funksionojë Android dhe mund të mundësohet nga një procesor Qualcomm Snapdragon 730. Aktualisht nuk ka asnjë datë lëshimi ose informacion mbi çmimet për smartphonin e ardhshëm të Essential të quajtur Project GEM.


Më të lexuarat