Secondary Adv

10 keshilla per nje dizajn relaksues per banjen tuaj

Share on Google+

Edhe pse secila hapësirë në shtëpi është e rëndësishme, nga holli në kuzhinë, shumë nga praktikat tona më personale ndodhin në banjë.

 

Ambientet tona ndikojnë në përvojën tonë jetësore. Edhe pse secila hapësirë në shtëpi është e rëndësishme, nga holli në kuzhinë, shumë nga praktikat tona më personale ndodhin në banjë. Kështu projektuesit, arkitektët dhe ndërtuesit ofrojnë këshillat e tyre më të mira për krijimin e një banjoje të qetë, intime që na ndihmon të relaksohemi nga streset e jetës së përditshme. 

 

Vendosni funksionalitetitn në rradhë të parë 

Përdorni materiale të ndryshme 

Krijoni një ambjent frymëzues   

Zgjidhni një dysheme apo veshje muresh me material të fortë 

Përdorni format e harkuara 

Synoni për një spektër të zbehtë të ngjyrave 

Provoni një vaskë në gjendje të lirë  

Përdorni elementë natyralë dhe plot jetë 


Më të lexuarat