Secondary Adv

Ja ku mund te udhetoni ne Dhjetor

Share on Google+

Fundi i vitit po afron shpejt dhe Dhjetori është një muaj i mrekullueshëm për të bërë një udhëtim larg gjithçkaje dhe rutinës së përditshme. 

 

Ende ka kohë për të prenotuar një udhëtim dhe rekomandimet tona mund t'ju ndihmojnë të planifikoni ikjen e përsosur. Nga turet dhe aventurat në natyrë në Kosta Rika, deri në pushimin e mrekullueshëm në një ishull në Indonezi, e për të kaluar tek tregjet e Krishtlindjeve në Gjermani, këto janë disa prej rekomandimeve tona se ku mund të udhëtoni në muajin Dhjetor. 

 

1. Meksika 

2. Kosta Rika 

3. Kolumbia 

4. Maroku 

5. Gjermania 

6. Tajlanda


Më të lexuarat