Secondary Adv

Si te arredoni shtepine tuaj ne stinen e dimrit

Share on Google+

Këtë sezon theksi është tek ngjyra dhe krijimi i një ambjenti komod i cili sigurisht ju jep qetësinë dhe relaksin e domosdoshëm.   

 

Ngjyra gurëkali, ngjyra e kuqe e errët, tonet e mbyllura dhe kuzhinat e zeza janë trendet e këtij dimri 2019, por mos u shqetësoni nëse këto tingëllojnë shumë të errëta për ju, pasi roza dhe jeshilja janë gjithashtu në modë. Dekori i dimrit ka të bëjë me përfshirjen e shtresave të pasura, tekstuale dhe ngjyrave që pasqyrojnë sezonin. 

 

Pavarësisht nëse dëshironi të shtoni vepra arti të reja dhe dekore dimërore, ose do të doni të punonit me ato që keni, këto ide për arredimin e shtëpisë tuaj në stinën e dimrit, do t'ju ndihmojnë të përgatiteni për letargji plot stil.

 


Më të lexuarat