Secondary Adv

10 ide per ndricuesin ideal te stilit minimalist

Share on Google+

Ndriçuesat janë një element esencial në arredimin e çdo ambjenti, dhe kur vjen puna tek ata të stilit minimalist e gjithë hapësira merr një pamje tjetër. 

 

Ndriçesit mund të jenë një detaj jo mjaft i dallueshëm në arredimin e ambjentit tuaj, por ato padyshim i shtojnë bukurinë dhe vënë theksin në stilin e përdorur. Ka disa lloje ndriçuesish por ndriçuesat e stilit minimalist janë ato që po gjejnë më së shumti përdorim kohët e fundit. Këtu kemi 10 ide apo këshilla që do ju ndihmojnë të përzgjidhni ndriçuesin ideal për shtëpinë tuaj. 


Më të lexuarat