Secondary Adv

Galaxy S11 do kete kamera 108 megapixel

Share on Google+

Një e dhënë lidhur me smartphonin e radhës të Samsung sugjeron se galaxy S11 do të jetë i pajisur me rezolucionin më të lartë ndonjëherë të kameras të kompanisë. 

 

Bloomberg, duke përmendur burime të njohura me çështjen, raporton se Samsung planifikon të rishikojë kameran e Galaxy S11 e cili përfshin pajisja e telefonit me lentet e saj 108 megapiksel, lentja më e lartë megapixel çdo pajisje celulare në treg.

Lentja e paparë u përfshi për herë të parë në një pajisje nga prodhuesi i telefonave inteligjent, Xiaomi, muajin e kaluar dhe krenohet me rezolucion jashtëzakonisht të lartë i cili lejon përdoruesit të modifikojnë imazhet pa kompromentuar cilësinë. 

Kamera 108 megapixel është ndërtuar në partneritet midis Xiaomi dhe Samsung dhe është pak më shumë se një inç në madhësi, gjë që e bën atë pak më të vogël në krahasim me sensorët e tjerë të nivelit të lartë në treg. Një lente me rezolucion ultra të lartë do të shoqërohet nga tre të tjera, duke përfshirë një lente me kënd shumë të gjerë dhe një zmadhim optik 5x sipas raportit. 

Sipas informacioneve nga SamMobile, pajisja përfundimisht mund të jetë e aftë të regjistrojë video 8k. Bloomberg raporton gjithashtu se Samsung ka të ngjarë të përfshijë kamerën 108-megapixel në telefonin e saj të ardhshëm të palosshëm i cili paloset vertikalisht. 


Më të lexuarat