Secondary Adv

10 kullat e pjerreta me te famshme ne bote

Share on Google+

Kulla e famshme e Pizes është padyshim më unikja dhe gjithashtu është gati- gati e pabesueshme se si ajo qëndron, por nuk është e vetmja kullë e pjerrët në botë.  

 

Për shkak të strukturës së pjerrët, këto kulla janë nga më të veçantat në botë. Misteri që fshihet pas ndertimit por edhe mënyrës se si ato janë të afta të qëndrojnë pa u rrëzuar, është padyshim në kokën e kujtdo që gjendet përballë tyre. Kulla e Pizës mbetet më e veçanta, dhe sidomos atraksioni i cili ka tërhequr më shumë vizitorë në qytetin e Pizes.   

 

Kulla e Pizës  

Kulla Elizabeth (Big Ben) 

Kulla e Pjerrët e Nevyansk 

Kulla e pjerrët Teluk Intan

Kullat e Bolonjës 

 

Giant Wild Goose Pagoda

Oude Kerk 

Bad Frankenhausen Tower 

Capital Gate

Kulla e pjerrët Suurhusen

 


Më të lexuarat