Secondary Adv

Destinacionet me fantastike per te pritur 2020

Share on Google+

Për shumë njerëz, numërimi i mesnatës së Vitit të Ri është një kohë kur njerëzit mblidhen së bashku për të festuar dhe shijuar shoqërinë e të dashurve.  

 

Por për të tjerët, është koha për të dalë, argëtuar dhe takuar njerëz të rinj. Këto qytete ofrojnë disa nga mundësitë më të mira për të kaluar shkëlqyer në prag të Vitit të Ri. Në disa prej këtyre qyteteve festimet vazhdojnë me ditë ose edhe me javë të tëra. Por cilat qytete ofrojnë atmosferën dhe festimet më madhështore të Vitit të Ri në botë? Qytetet në vijim u zgjodhën jo vetëm për ofertat e tyre të shkëlqyera të fundvitit, por edhe për vlerën e tyre të përgjithshme si destinacione turistike.  

 

New York, SHBA

Hong Kong, Kinë 

Rio de Janeiro, Brazil

Paris, Francë 

Cape Town, Afrika e Jugut

Sidnej Australi 

Londër, Mbretëria e Bashkuar

Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe


Më të lexuarat