Secondary Adv

Apple sjell ne 2020 shtate iPhone te rinj

Share on Google+

Apple është përfolur se po punon në 7 iPhone të rinj për vitin 2020, duke përfshirë një grup modelesh 4G dhe 5G, iPhone 12 dhe iPhone SE të shumëpritur.  

 

Detajet e modeleve të reja u zbuluan në një shkrim privat për investitorët nga analisti Jun Zhang, të lëshuar në Apple Insider. Shkrimi thotë se iPhone SE 2, pasardhësi i iPhone SE, i cili u lëshua në vitin 2016, do të dalë në treg në Mars 2020. 

Ai raportohet se do të ketë një ekran LCD 5.1 inç, një kamera të vetme të pasme dhe çipin e fundit A13 të Apple. Do të përdorë njohjen e gjurmëve të gishtave TouchID për autentifikim në vend të teknologjisë më të re të njohjes së fytyrës së FaceID, dhe do të mbështesë vetëm 4G, jo 5G. 

Si rezultat ka të ngjarë të jetë modeli më i lirë i lëshuar vitin e ardhshëm, me një raport të mëparshëm që tregon një çmim prej vetëm 399 dollarë. Ndërkohë, formacioni kryesor i iPhone 12 i Apple do të dalë më vonë gjatë këtij viti, ka shumë të ngjarë në shtator. 

 

Kjo është thënë se përfshin tre modele 5G, iPhone 12 Pro 5G- 5.4 inç, iPhone 6 Pro me 6,1 inç, iPhone 12 Pro Plus 5G dhe iPhone 12 Pro Max 5G- 6,1 inç. Do të ketë gjithashtu tre modele 4G, iPhone 12 4G- 6. 4 inç, iPhone 12 Pro 5G me 5.4 inç dhe iPhone 12 Pro Plus 4G me 6.1 inç. 

Tre aparate më të vegjël do të kenë kamera të dyfishtë të pasme, ndërsa modelet Plus dhe Max do të shfaqin kamerën e trefishtë të pasme me aftësi ndjesie 3D të Time-of-Flight. Të gjithë këto modele do të kenë ekranet OLED përveç iPhone 12 4G, i cili si iPhone SE 2 do të ketë një ekran LCD.


Më të lexuarat