Secondary Adv

Trendet e ngjyrave te kuzhines ne 2020

Share on Google+

Me kuzhinën tashmë një dhomë me shumë qëllime, është e rëndësishme të përzgjedhim një nuancë ngjyrash që me kohën nuk do e humbasë impaktin. 

 

Neutralet vijojnë të jenë nuancat e preferuara edhe në 2020. Ngjyrat e freskëta, të gjallat si dhe ato të forta, do mbizotërojnë gjithashtu këtë vit. Nëse po kërkoni të beni një ndryshim jo shumë të kushtueshëm në ambjentin tuaj të kuzhinës, atëherë lyerja e saj është zgjidhja e duhur. Një gjë e tillë do i japë një impakt ndryshe ambjentit tuaj, dhe do të duket sikur keni bërë një transformim të arredimit tuaj. 

 


Më të lexuarat