Secondary Adv

10 vendet me mahnitese ne Toke

Share on Google+

Bota është e mbushur plot me vende të jashtëzakonshme për të cilat shumë njerëz as që e dinë se ekzistojnë. 

 

Qofshin ato qytete të humbura apo mrekulli natyrore misterioze, ka shumë vende mahnitëse për të parë në këtë botë. Shumë prej tyre janë krejtësisht të panjohura për shumicën prej nesh por për ata që i njohin dhe kanë pasur fatin ti vizitojnë, janë një eksperincë e paharrueshme udhëtimi. Këto janë 10 prej tyre, 10 vendet më mahnitëse për nga bukuria dhe madhështia që ato ofrojnë. 

 

1. Kopshtet e Marqueyssac, Francë 

2. Ura Capilano, Kanada 

3. Benteng Chittorgarh, Indi 

4. Liqeni Crystalline Turquoise, Kinë 

5. Parku Kombëtar i Liqeneve Plitvice, Kroaci 

6. Pulpit Rock, Norvegji  

7. Blue Caves, Greqi 

8. The Tian Tan Buddha, Hong Kong 

9. Liqeni Paterswoldse Meer, Hollandë 

10. The Four Seasons Resort, Bora Bora, Polinezia Franceze


Më të lexuarat