Secondary Adv

Samsung krijon TV e pare i gjithi ekran

Share on Google+

Samsung mendohet të jetë duke u përgatitur për të nxjerrë në shitje televizorin e parë në botë pa kornizë, i cili do të jetë një televizor i gjithi me ekran. 

 

Sipas një raporti nga SamMobile, televizori nuk do të ketë një kornizë të jashtme, që do të thotë se ekrani do të përzihet pa probleme me sfondin e tij. 

Televizori i ri i Samsung raportohet se do të jetë në dispozicion vetëm për modele që janë 65 inç ose më të mëdha dhe mund të hyjnë në prodhim duke filluar nga shkurti i këtij viti. Samsung e arriti qëllimin duke bashkuar fizikisht ekranin dhe trupin e TV sipas SamMobile. 

Sipas një zhvilluesi, rezultati është TV i parë në botë me një ekran me të vërtetë të pakufizuar. Samsung është kompania e parë në botë e cila ka realizuar një dizajn kaq ekstrem. Përpara zbulimit të pritshëm, faqja gjermane 4KFilme publikoi ato që ata pretendojnë se janë fotografitë e para zyrtare televizorit. 

 

Megjithëse Samsung nuk e ka konfirmuar zyrtarisht se do të lëshonte TV, lajmet e fundit vërtetojnë raportet paraprake të markës tregtare Samsung me emrin 'Zero Bezel' në fillim të këtij viti. Detajet për pajisjen e re nuk dihen ende, përfshirë këtu çmimin ose kur dhe ku do të jetë në dispozicion. 


Më të lexuarat