Secondary Adv

Sero, televizori rrotullues i Samsung

Share on Google+

Samsung zbuloi një televizor të ri në CES që sinkronizohet me smartphonin dhe rrotullohet midis pozicioneve të portretit dhe peizazhit.  

 

Samsung zbuloi një televizor të ri në CES në Las Vegas që sinkronizohet me smartphonin e një personi dhe rrotullohet midis pozicioneve të portretit dhe peizazhit për të akomoduar përmbajtje nga aplikacione si TikTok dhe Instagram. 

I quajtur Sero, televizioni është i dizajnuar me një ekran QLED prej 43 inç, i cili vjen me një mbajtëse të motorizuar e cili rrotullon pa probleme ekranin sapo çdo smartphone të sinkronizohet me sistemin operativ të TV. Pajisja bashkohet me gamën e telefonave inteligjentë të Galaxy dhe gjithashtu mbështet AirPlay 2 të Apple. 

Kur ne përdorim telefonat tanë sot, ne pothuajse gjithmonë i përdorim ato vertikalisht, tha Samsung. Sero, që do të thotë vertikalisht në Kore, është krijuar për të përmbushur këtë nevojë. Ekrani është fiksuar përgjithmonë në mbajtësen e motorizuar, kështu që nuk do të jetë e mundur të shkëputet dhe montohet në mure. 

Sero TV gjithashtu ka një modalitet ambienti që shfaq fotografi ose foto sfondi të ndryshme. Ekziston gjithashtu një mundësi që i lejon TV të imitojë një ekran të mbyllur të telefonit, i cili thjesht tregon kohën dhe motin në një sfond me ngjyrë të sheshtë. 

TV Sero tashmë është në treg në Kore, ku mund të blihet për rreth 1.600 dollarë, dhe Samsung thotë se po planifikon ta sjellë atë në SHBA në gjysmën e dytë të vitit 2020. 


Më të lexuarat