Secondary Adv

LG sjell The Wave, TV e valezuar

Share on Google+

Korporata LG e Koresë së Jugut gjithnjë ka bërë përshtypje me pajisjet e saj unike në shfaqjet e saj të përvitshme në Show Consumer Electronics. 

 

Në prezantimin e tyre për vitin 2020 me The Wave, ata duket se e kanë tejkaluar veten e tyre. 

The Wave është një grup i jashtëzakonshëm prej 200 ekraneve OLED 55-inç që shfaqin një imazh të koordinuar. Pajisja e cila përshëndeti vizitorët e LG në shfaqjen e elektronikës, ka përmasa rreth 6 metra lartësi dhe 25 metra në gjatësi. 

LG OLED është teknologjia më e evoluar e ekranit, duke ofruar fotografi mahnitëse me kontrast të pabesueshëm nga çdo pikë e favorshme. Pixelat e vetë-ndriçimit, të cilat mund të ndizen dhe fiken individualisht, ndihmojnë që imazhet të jenë jashtëzakonisht të gjalla. 

Pa nevojën për një dritë prapa, ekranet LG OLED janë jashtëzakonisht të lehtë dhe të hollë, duke lejuar TV të montohen në mënyrë perfekte në mur, ose të bëhen mjaft fleksibël për t'u mbështjellë si një poster. 

The wave, televizori gjigand dhe mjaft i veçantë i LG është e përbërë nga 200 ekrane me sinjalistike dixhitale 55 OLED me një pamje prej pasqyre. LG OLED Wave mbush shqisat me imazhe dhe tinguj që rrethojnë, duke transportuar audiencën në disa nga ngjarjet natyrore dhe më të paharrueshme në Tokë.  


Më të lexuarat