Secondary Adv

Cyrcle, telefoni ne forme rrethore

Share on Google+

CES është shtëpi e teknologjisë dhe inovacionit, dhe një nga pajisjet më të çuditshme të këtij viti është telefoni Cyrcle.  

 

Siç sugjeron emri, Cyrcle tejkalon hendekun e formës tradicionale drejtkëndëshe të smartphoneve në favor të një forme rrethore, për të cilin pretendojnë projektuesit e saj, e bëjnë më të lehtë dhe të këndshme mbajtjen dhe më të lehtë vendosjen në xhep. 

Karakteristikat e tjera përfshijnë dy vende për kufje, në një kohë kur shumë modele të fundit të telefonave inteligjentë nuk kanë fare një fole kufje, kështu që njerëzit mund të dëgjojnë muzikë në një pajisje të vetme së bashku. 

Një kamera e përparme 13MP dhe vende për dy karta SIM  janë disa prej karakteristikave të telefonit unik. Cyrcle operon në Android 9.0 (Android Pie) dhe mbështet 4G LTE. Siç shpjegon në faqen e saj të internetit: Telefoni i ri Cyrcle është krijuar për të inkurajuar lidhjet në jetën reale përmes teknologjisë.   

Në një intervistë të shkurtër me BBC, kompania shpjegoi se një lëshim i plotë për konsumatorët vonohet nga fakti se ekipi nuk ka arritur ende të bëjë aplikacione që i përshtaten ekranit rrethor. 

Në vend të kësaj, aplikacionet që përdoren aktualisht të gjitha të hapura në një format drejtkëndësh, do të thotë se disa karakteristika janë ndërprerë. Si rezultat, firma nuk ka ende të njoftojë se sa do të kushtojë telefoni dhe kur do të dalë.


Më të lexuarat