Secondary Adv

10 destinacionet mesdhetare per te pushuar ne 2020

Share on Google+

Sapo të përmendet Mesdheu menjëherë ju do të mendoni për dete të kaltra dhe shtrirje të gjata të rërës së artë të larë në diell të shndritshëm. 

 

Por është shumë më tepër sesa detet blu, plazhet dhe dielli. Mesdheu përkufizon një grup prej njëzet e një vendeve. Secili vend është unik dhe ka kulturën e tij të veçantë. Me kaq shumë destinacione të ndryshme për të zgjedhur, nuk është e lehtë të vendosni se cili është ai perfekt për pushimet tuaja. Këtu mund të shikoni dhjetë destinacionet kryesore në Mesdhe. Lexoni listën nga lart poshtë, dhe së shpejti do të keni disa ide të shkëlqyera për pushimet tuaja në 2020. 

 

10. Maltë

9. Kretë, Greqi

8. Gjiri i Kotorit, Mali i Zi 

7. Qipro, Greqi 

6. Barcelonë, Spanjë 

5. Dubrovnik, Kroaci 

4. Mallorca, Spanjë 

3. Santorini, Greqi 

2. Korsika, Francë 

1. Gjiri i Amalfit, Itali


Më të lexuarat