Secondary Adv

Signature Station, tavolina inovative e zyres

Share on Google+

Një kompani në San Francisko është duke u përpjekur të bindë punonjës të zyrës të fillojnë të ushtrojnë detyrën me një tavolinë të madhe tërheqëse.

 

Krijuar nga Altwork, tavolina Signature Station u lëshua për herë të parë në vitin 2016 për 5,500 dollarë, por kompania kohët e fundit demonstroi një model të azhornuar 7.600 dollarë që përfshin priza të integruara dhe një strehim opsional prej 40 paundësh për të mbajtur ekranet më të rënda të kompjuterit. 

Sipas Altwork, të punuarit shtrirë përmirëson qarkullimin, i cili mund të kontribuojë si për të minimizuar sëmundjet fizike, ashtu edhe për të përmirësuar produktivitetin. 

Për të ndihmuar në parandalimin e rënies së tastierës dhe mbajtjen e mausit në vend, Altwork përdor një grup magnetësh në pjesën e poshtme të tryezës së tij për të mbajtur gjithçka në vend të sigurt.  

Ndërsa kërkimet për efektet e sakta të këtij pozicioni janë të pakta, disa studime paraprake kanë treguar përmirësime thelbësore në performancën njohëse. Ndërsa shtriheni mbrapa me këmbët tuaja dhe në majën e këmbës në të paktën një kënd prej 135 gradë, gjaku mund të lëvizë më lirshëm nëpër trupin tuaj.  

Drejtori i Përgjithshëm i Altwork ka thënë që shumë nga klientët e kompanisë së tij përdorin tryezën për të ndihmuar me kushtet mjekësore, përfshirë problemet kurrizore. 

Studiuesit kanë ditur prej kohësh se harxhimi i sasive të konsiderueshme të kohës në një pozicion të ulur të drejtë shoqërohet me pasoja serioze afatgjata.


Më të lexuarat