Secondary Adv

Huawei P40 do te permbaje 7 kamera

Share on Google+

Një telefon i ardhshëm nga gjigandi i teknologjisë kineze Huawei, mund të vijë i pajisur me shtatë kamera sipas të dhënave të reja që vijnë nga ekspertë. 

 

Smartphoni i ardhshëm i Huawei do të marrë disa sugjerime nga konkurrentët si Samsung dhe do të shkojë i gjithi në një koleksion kamerash të pasme me pesë sensorë optikë. 

Kamerat të cilat gjenden të grupuara në pjesën e pasme të telefonit, do të kenë një mori sensorësh të ndryshëm, të gjithë me aftësi të ndryshme, duke përfshirë një lente telofoto, dhe një lente ultrawide. Dy kamerat e fundit të telefonit do të vendosen në pjesën e përparme të pajisjes. 

Renditjet i tregojnë ato si dy kamera selfie të stilit të vrimave të përqendruara lart në ekran. Përveç një prerje ku janë vendosur këto dy sensorë, ekrani në thelb do të jetë një ekran më pak kufizime, Ekzistojnë butona për të rregulluar volumin në anë, si dhe ndezjen dhe fikjen e pajisjes. 

Duket gjithashtu se telefoni do të përdorë USB-C për t'u karikuar. Një tjetër veçori e pajisjes së re të Huawei është përdorimi i materialit të qeramikës. Pajisja do të përdorë qeramikën në P40 edhe pse nuk është menjëherë e qartë se në çfarë raporti do të jetë i përdorur materiali i qeramikës kundrejt atij të xhamit. 

Megjithatë përveç datës së lëshimit të pajisjes, nuk dihet ende çmimi që ajo do të mbajë, por këto pritet të zbulohen së shpejti.


Më të lexuarat