Secondary Adv

10 trendet mbizoteruese te pllakave ne 2020

Share on Google+

Përdorni këtë udhëzues për trendet më të fundit të pllakave të dyshemesë për 2020 dhe gjeni ide elegante që do i rezistojnë modës për vitet në vijim. 

  

Mbajeni shtëpinë tuaj të azhornuar duke filluar me dyshemenë tuaj. Unike, të qëndrueshme dhe me stil, pllakat kanë qenë në ballë të asaj që mund të quhet Revolucioni i dyshemesë. Për vite me radhë, pllaka ishte e njohur si alternativa e përballueshme për gurin natyror. Ishte një element dyshemesh i përdorur në kuzhina, banjë dhe zona të tjera me ndjeshmëri ndaj ujit. 

 

Kush do ta dinte që porcelani dhe pllaka qeramike do të rivalizonin një ditë parketet e ngrohta tradicionale prej druri. Siç e përmenda, gjëja më interesante në lidhje me tendencat e pllakave të dyshemesë së këtij viti është pamja reale që prodhuesit janë në gjendje ta realizojnë. Detaji me teksturat dhe ndryshimin e ngjyrave është i jashtëzakonshëm, duke bërë që pllakat bashkëkohore të duken një nga opsionet më terheqëse në tregun e dyshemesë. Në vitin 2020, do të shihni shumë pllaka tradicionale të drurit dhe gurëve me disa opsione të reja argëtuese që përfshihen gjithashtu. 

 

Pllakat që ngjasojnë me parketin

Pllakat me pamje mermeri

Pllakat që japin përshtypjen e gurit natyror 

Pllakat e dyshemesë që duken si beton

Pllakat me pamje prej pëlhure 

Pllakat që duken si metalike 

Pllakat ngjyrë gri 

Pllakat e bardha 

Pllakat që duken si të lyera  

Pllakat e dyshemesë me ngjyra të ngrohta 


Më të lexuarat