Secondary Adv

Trendet e ngjyrave per vitin 2020

Share on Google+

Pavarësisht se në cilën dhomë jeni, shtimi i një ngjyre të re në muret ose mobiljet tuaja është një mënyrë e lirë dhe pa angazhime për të bërë një ndryshim të dukshëm. 

 

Një nga mënyrat më të lehta për të rinovuar shtëpinë tuaj është duke lëvizur mbi një shtresë të freskët bojë. Dhe për shkak se bojëra është plotësisht e ndryshueshme, është gjithashtu një nga mënyrat më të mira për të përfshirë disa nga tendencat më të fundit të dizajnit të brendshëm në shtëpinë tuaj çdo disa vjet. 

 

Nëse jeni gati të bëni një ndryshim të madh këtë vit, mos shikoni më larg se ngjyrat më të mira të vitit 2020, të cilat drejtojnë gamën nga roza e embël deri në nuancat e tokës. Sidoqoftë stili juaj, modern apo tradicional, minimalist apo ekstravagant, ka një ngjyrë boje në 2020 për ju. 

 

1 Bluja klasike 

2 E Bardha 

3 Roza 

4 Portokallia 

5 Nuancat e errëta 

6 E gjelbërta 

7 Ngjyra e tullës


Më të lexuarat