Secondary Adv

Mazda prezanton linjen e makinave retro

Share on Google+

Në festimin e 100 vjetorit të saj, Mazda njoftoi prodhime speciale të secilës prej linjave të automjeteve të pasagjerëve. 

 

Modelet kanë një dizajn me ngjyra të bardha dhe vishnje, me dy ton, që risjellin makinën e parë të pasagjerëve të mazda R360 Coupe, krijuar në vitin 1960.

Coupe mikro-mini, elegant kishte një personalitet të vetin me dizajn futuristik, tipare të lehta dhe inxhinieri inovative. Për një periudhë të kufizuar deri në fund të marsit 2021, modelet speciale janë në dispozicion vetëm për para-porosinë në Japoni, por së shpejti do të jenë në dispozicion në të gjithë botën.

Këto modele të edicionit special u përgatitën si një shenjë vlerësimi për ata që e kanë mbështetur mazda deri tani, së bashku me vendosmërinë tonë për të vazhduar të ushqejmë aspiratën e themeluesit tonë për të pasuruar jetën e njerëzve, shpjegon Mazda.

Nëntë modelet e përfshira janë mazda2, mazda3, mazda6, CX-3, CX-30, CX-5, CX-8, roadter (MX-5) dhe Stradale RF. Secila prej automjeteve është e zbukuruar me bojë të jashtme premium të bardhë dhe ngjyrë perle, e theksuar nga stili i kuq, dhe vjen me një logo ekskluzive të 100-vjetorit.

Sedilje lëkure të kuqe dhe nyje të kuqe të tapetit tek Coupe R360 dy ton. Logoja mund të gjendet si në pjesën e jashtme ashtu edhe në të brendshme të modeleve, përfshirë qendrën e timonit, sediljet e lëkurës, tapetin, mbështetësen e sediljes etj. 


Më të lexuarat