Secondary Adv

Wing, smartphone ne forme T i LG

Share on Google+

Firma thuhet se po punon në smartphone, në të cilën ekrani i poshtëm zbulohet vetëm kur pjesa e sipërme është kthyer horizontalisht, duke krijuar një pajisje në formë T.    

 

Kodi i quajtur "Wing",ka 1 ekran kryesor prej 6.8 inç, ndërsa "nën ekran" është krijuar një si katror me katër inç. 

'Wing' është përqendruar në përmirësimin e përmbajtjes, duke lejuar përdoruesit të ekzekutojnë shumë aplikacione dhe funksione të ndryshme menjëherë. Në 2002, T-Mobile lëshoi ​​Sidekick që u quajt telefoni inteligjent më i lezetshëm i të gjitha kohërave. 

Celularë ishte i pari që përfshiu një tipar të kthyeshëm që lejonte përdoruesit të kthejnë ekranin kryesor për të zbuluar një tastierë nën të. Edhe pse LG mund të mos e ketë pasur në mendje celularin nostalgjik kur projektoi Wing, duket se tërheq një frymëzim prej tij. 

Imazhet e konceptit të Wing u shfaqën në internet dhe tregojnë një smartphone me dy ekrane, ku secila duket se lejon funksione individuale. Ekrani kryesor është Android standard 6.8-inç dhe ‘nën ekrani’ duket se është një katror me katër inç. 

Edhe pse paraqitjet nuk japin shumë detaje të funksionalitetit të secilit ekran, ato sugjerojnë që ekrani i dytë funksionon si tastierë. Kur ekrani i lartë kthehet horizontalisht, krijon një formë T. Aparati Wing do të përdorë ekranin e tij të dytë për multitasking. 

LG nuk e ka njoftuar zhvillimin e Wing, por firma kohët e fundit ka lançuar smartphone-in e saj Velvet në Korenë e Jugut.


Më të lexuarat